Silverfort 451 Research tarafından '451 Firestarter' olarak tanındı

Ana Sayfa » Haber ve basın » Silverfort 451 Research tarafından '451 Firestarter' olarak tanındı

Teknoloji endüstrisinde yenilik ve vizyon için önde gelen analist firması tarafından tanınan aracısız, proxy'siz kimlik doğrulama platformu sağlayıcısı

BOSTON, MA ve Tel Aviv, İsrail 26 Eylül 2019 - SilverfortYeni Nesil Kimlik Doğrulama çözümlerinin sağlayıcısı, bugün önde gelen teknoloji araştırma ve danışmanlık firması 451 Research'ten şirketin teknoloji endüstrisindeki yenilikçi katkısını takdir eden 451 Firestarter ödülü aldığını duyurdu.

451 Research'ün Firestarter programı, bilgi teknolojisi endüstrisindeki istisnai yenilikleri tanır. 2018'de tanıtılan ve üç ayda bir verilen program, yalnızca analist liderliğinde olup, teknoloji ve pazar uzmanlarından oluşan ekibinin, teknoloji pazarındaki inovasyonun genel hızına ve kapsamına önemli ölçüde katkıda bulunduğuna inandıkları kuruluşları öne çıkarmasına olanak tanır.

"'451 Firestarter' olarak tanınmaktan ve teknolojimiz ve vizyonumuz için bu takdiri almaktan onur duyuyoruz" diyor. Hed Kovetz, Silverfort Kurucu Ortak ve CEO. “Bu ödül, kesintisiz güvenli kimlik doğrulamayı etkinleştirme misyonumuzu doğruluyor ve Sıfır Güven günümüzün sınırsız kurumsal ağlarında ve bulut ortamlarında, kuruluşların herhangi bir hassas sistemi veya kaynağı herhangi bir yazılım aracısı veya proxy gerektirmeyen bütünsel bir yaklaşımla güvence altına almasına olanak tanıyor."

451 Research'ten Garrett Bekker, "Bulut hizmetleri ve uygulamalarının, IoT cihazlarının ve mobilitenin büyümesiyle, her şey her şeye bağlı, bu da kimlik doğrulamanın neredeyse her yerde yapılması gerektiği anlamına geliyor" dedi. “Silverfortaracısız, proxysiz risk tabanlı kimlik doğrulama yaklaşımı, çok çeşitli varlıklara ve bilgi işlem çerçevelerine (genel bulut, şirket içi, SaaS, hibrit) uygulanabilir ve bu anlamda özellikle uygun görünüyor bir sıfır güven stratejisi".

451 Research 2019 FireStarter Raporunun Ücretsiz Bir Kopyasını İndirin

Silverfort herhangi bir yazılım aracısı veya satır içi proxy dağıtmadan kurumsal ağlar ve bulut ortamlarında güvenli kimlik doğrulama ve Sıfır Güven sunar. Patent bekleyen teknolojiyi kullanarak, Silverfort risk bazlı sağlar çok faktörlü kimlik doğrulama yerel uygulamalar, BT altyapısı, dosya sistemleri, makineden makineye erişim ve daha fazlası gibi bugüne kadar korunamayan sistemler de dahil olmak üzere tüm hassas kullanıcılar, cihazlar ve kaynaklar için. Silverfort kuruluşların veri ihlallerini önlemesine ve mevzuata anında uyum sağlamasına olanak tanır. kimlik tabanlı saldırılar karmaşık, dinamik ağlar ve bulut ortamlarında.

Şirket, Gartner'ın 'Harika Satıcı'sı seçildi ve En Yenilikçi Ödülü de dahil olmak üzere dünya çapında tanındı Uyarlamalı Kimlik Doğrulama InfoSec Ödülü 2019, InfoSecurity 2018 En İyi Kimlik Doğrulama Ürünü Küresel Mükemmellik Ödülleri ve Çok Faktörlü Kimlik Doğrulama kategorisinde Siber Güvenlik Mükemmellik Ödülleri'nin altın kazananıdır. Bize ulaşın Daha fazla bilgi için

451 Araştırma Hakkında

451 Research, teknoloji yeniliği ve pazarın bozulmasına odaklanan lider bir bilgi teknolojisi araştırma ve danışmanlık şirketidir. 100'den fazla analist ve danışman, ortak araştırma, danışmanlık hizmetleri ve canlı etkinlikler yoluyla dünya çapında 2,000'den fazla müşteri kuruluşa temel bilgiler sağlar. 2000 yılında kurulan ve merkezi New York'ta bulunan 451 Research, 451 Group'un bir bölümüdür. 451 Research Firestarters hakkında daha fazla bilgi edinin.

Medya soruları için lütfen iletişime geçin:

Dan Chmielewski
Madison Alexander Halkla İlişkiler