Ana Sayfa » Haber ve basın » Silverfort Daha Önce 'Korunamayan' Olanlar da Dahil Olmak Üzere Tüm Kurumsal Kaynaklarda Birleşik Bir Kimlik Güvenliği Katmanı Sağlamak İçin 116 Milyon Dolar Artırdı

Bir önceki yıla göre %100'ün üzerinde gelir artışının ardından, üç ayda bir eklenen 100'den fazla müşteriyle, birden fazla Fortune 50 şirketi de dahil olmak üzere, Silverfort Brighton Park Capital liderliğindeki D Serisi finansmanı duyurdu

23 Ocak 2024 – Tel Aviv, İsrail ve Boston, MA - SilverfortÖnde gelen kimlik koruma şirketi, bugün D serisi finansmanda 116 milyon dolar toplamayı kutluyor ve toplanan toplam tutar 222 milyon dolara çıkıyor. Brighton Park Capital (BPC), Acrew Capital, Greenfield Partners, Citi Ventures, General Motors Ventures, Maor Investments, Vintage Investment Partners ve Singtel Innov8 gibi mevcut yatırımcıların katılımıyla tura liderlik etti. BPC'nin kurucu ortağı ve CA Technologies ile Taleo'nun eski CEO'su Mike Gregoire katılacak SilverfortŞirket, kimlik güvenliği pazarını dönüştürmek ve yönlendirmek için yolculuğunu ölçeklendirip sürdürüyor.

Büyük Ölçekte %100+ Yıllık Büyüme

Yatırım, %100'ün üzerinde büyümeyle rekor bir yılın ardından geldi. Silverfort on milyonlarca yeni Yıllık Düzenli Gelir (ARR) ve en büyük küresel finansal hizmetler, üretim ve perakende şirketleri de dahil olmak üzere yüzlerce yeni kurumsal müşteri ekledi. Olarak sıralandı #1 Çalışılacak En İyi Startup Şirketi Üst üste ikinci kez İsrail'de Silverfort Halihazırda 15'ten fazla ülkede bulunan küresel ekibini büyütmeyi planlıyor ve ek fonları, platformunu yeni yenilikçi ürün modülleriyle genişletmek ve kanal ortaklıklarına vurgu yaparak pazara açılma stratejisini hızlandırmak için kullanacak.

Kimlik Her Saldırganın Tercih Ettiği Silahtır – Ve Bir Sebebi Var

Ele geçirilen kimlikler ve kimlik bilgileri 1 numaralı taktiktir Siber tehdit aktörlerinin ve fidye yazılımı kampanyalarının yalnızca kurumsal ağlara sızmasını değil aynı zamanda ağların içine yayılmasını da sağlar. Temel neden kimliği kuruluştaki en savunmasız unsurdur saldırı yüzeyi, Kimlik ve Erişim Yönetimi (IAM) sağlayıcılarının (IAM) sorumlu olduğu pazardaki yanlış algıdır. yönetme kimlikler-yetenekli sabitleme kimlikler. Gerçekte, iki önemli sınırlamadan dolayı kimliklerini etkili bir şekilde güvence altına alacak konumda değiller:

1. Hibrit ve çoklu bulut ortamlarına geçiş, parçalanmış, karmaşık kurumsal ortamlarla sonuçlandı: Şirketlerin %92'si bulutta yerel ve şirket içi kimlik çözümlerinin bir kombinasyonunu kullanmak zorunda kalıyor, genellikle birden fazla satıcıdan. Bu çözümlerin her biri, kullanıcı etkinliğinin daha geniş bağlamını anlamadan ve kuruluş genelinde tutarlı bir yaptırım olmaksızın, kendi yerel güvenlik kontrollerine sahip bir 'silo' olarak çalışır.
  2. Her şirkette bulunan birçok kritik kaynak IAM ve kimlik güvenliği çözümleri ile korunamaz. Komut satırı arayüzleri (çoğu veri ihlalinde kullanılır), eski sistemler, hizmet hesapları (insan dışı kimlikler), dosya paylaşımları ve veritabanları, BT/OT altyapısı ve diğerleri, saldırganlar tarafından hassas ağlara erişmenin ve mevcut güvenlik kontrollerinden kaçınmanın en kolay yolu olarak düzenli olarak kullanılmaktadır.

Daha Önce Hiçbir Kimlik Güvenliği Platformunun Gitmediği Yerler

Silverfort Kimlik güvenliğinin uzun yıllardır yaşadığı ve bugüne kadar başka hiçbir çözümün çözemediği siloları ve kör noktaları ortadan kaldırmak için platformunu bilinçli olarak tasarlamak için yıllarını harcadı. Platform, modern kimlik güvenliği önlemlerini, başka hiçbir çözümün koruyamayacağı sistemler de dahil olmak üzere, şirket içi ve buluttaki her kurumsal kaynağa zahmetsiz ve anında genişletiyor. Çok Faktörlü Kimlik Doğrulamayı etkinleştirir (MFA), Kimlik Tehdidi Tespiti ve Müdahale (ITDR), Kimlik Güvenliği Duruş Yönetimi (ISPM) ve gerçek zamanlı koruma ayrıcalıklı kullanıcılar ve hizmet hesapları —bir saldırganın ana hedefi. Müşteriler, daha önce korunması mümkün olmayan varlıklar için bile bu modern kimlik güvenliği kontrollerini bütünsel olarak etkinleştirerek, her yerde (günümüzün en tehlikeli tehdit aktörlerinden bazıları tarafından yapılanlar da dahil olmak üzere) kimlik tabanlı saldırıları durdurabilir ve düzenlemelere ve kurallara uyabilirler. siber sigorta gereksinimleri.

"Silverfort Mike Gregoire, "Bu durumda kimlik güvenliği gibi zorlu bir sorunu çözmek için büyük bir pazarın nasıl dönüşmesi gerektiğini başarıyla öngören nadir şirketlerden biri" dedi. “Şirketin, müşteri beklentilerini aşan ölçekte yenilikçi ürünler oluşturma ve mükemmel pazara açılma uygulamaları konusunda bir geçmişi var. Silverfort'nin kimlik güvenliği pazarına yönelik derin pazar uzmanlığı ve vizyonunun yanı sıra kazanan bir ekip ve kültür oluşturma becerileri rakipsizdir. Hed, Yaron ve diğerlerine katılmaktan heyecan duyuyoruz Silverfort Ekip, yalnızca kimlik güvenliği pazarını yeniden şekillendirmekle kalmayıp aynı zamanda ona liderlik etme yolculuğunun bir sonraki aşamasına geçiyor."

Her Kimlik Doğrulamanın Üstünde Modern Güvenliği Etkinleştirme

Patentli teknolojisiyle, Silverfort Bulutta yerel kimlik sağlayıcılardan (yalnızca kendi özel silolarında olup bitenlerin farkında olan) şirket içi eski dizinlere kadar bir kuruluşun kimlik altyapısının tamamına birkaç saat içinde bağlanır. Active Directory (temel güvenlik özellikleri eksik olan). Silverfortbenzersiz platform mimarisi:

1. Tüm kimlik altyapısı silolarının arkasında merkezi bir uygulama motoru olarak ve tüm erişim isteklerini onaylamak için perde arkasında 'ikinci görüş' olarak hizmet verir.
  2. Şirketin tüm kimlik altyapısının haritasını çıkarır, güvenlik durumunu analiz eder, tüm ortamlardaki her erişim girişimini gerçek zamanlı olarak denetler ve en önemlisi, kullanıcının kimliğini doğrulamak veya yetkisiz erişimi önlemek için aktif satır içi politikaları uygular.
  3. Koruduğu sayısız cihaz, sunucu ve uygulama tarafından tamamen görülmeyecek şekilde çalışarak bunları değiştirme, entegre etme veya üzerlerine herhangi bir şey yükleme ihtiyacını ortadan kaldırır. Kuruluşlar her türlü sistemi koruyarak büyük zaman ve maliyet tasarrufu sağlayabilir.

"Kimlik, kurumsal güvenliğin en zayıf halkası haline geldi ve bunu çözmek yeni bir yaklaşım gerektiriyor; kimlik altyapısının tüm silolarını ve kör noktalarını kapsayan birleşik, uçtan uca bir güvenlik katmanı." Hed Kovetz, SilverfortKurucu Ortağı ve CEO'su. “Platform vizyonumuzu ve güçlü iş ivmemizi hızlandırmamıza olanak sağlayacak olan BPC ile yeni ortaklığımız konusunda çok heyecanlıyız. Bugünün ve yarının siber tehditlerine etkili bir şekilde yanıt verebilmek için her şirkette kimlik güvenliğinin yapılma şeklini yeniden şekillendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."

Nasıl yapıldığı hakkında daha fazla bilgi edinin. Silverfort birleşik kimlik koruma platformuyla işletmelerin kimliklerini korumalarına yardımcı olur.

Silverfort olduğunu Birleşik Kimlik Koruması Her yerde modern kimlik güvenliğini sağlayan ilk ve tek platformun öncülüğünü yapan şirket. Kurumsal kimlik altyapısının silolarına bağlanarak, Silverfort kimlik güvenliğini tüm şirket içi ve bulut ortamlarında birleştirir. Benzersiz mimarisi ve satıcıdan bağımsız yaklaşımıyla, Silverfort Her kimliğin güvenliğinin sağlanmasının karmaşıklığını ortadan kaldırır ve korumayı, diğerlerinin yanı sıra eski sistemler, komut satırı arayüzleri, hizmet hesapları (insan dışı kimlikler), BT/OT altyapısı gibi başka hiçbir çözümle korunamayan kaynakları da kapsayacak şekilde genişletir. Silverfort Üst Düzey Microsoft iş ortağıdır ve Microsoft'un ortağı olarak seçilmiştir Sıfır Güven Yılın Şampiyonu. Birçok Fortune 50 şirketi de dahil olmak üzere dünyanın önde gelen yüzlerce kuruluşu tarafından güvenilmektedir ve 15'ten fazla ülkede yerel ekipleri bulunmaktadır. Ziyaret ederek daha fazla bilgi edinin www.silverfort. Com.

Brighton Park Başkenti Hakkında

Brighton Park Capital, girişimci liderliğindeki, büyüme aşamasındaki yazılım, sağlık ve teknoloji destekli hizmet şirketlerine odaklanan Greenwich, Conn. merkezli bir yatırım şirketidir. Firma, mükemmel yönetim ekipleriyle ortaklaşa son derece yenilikçi çözümler sunan şirketlere yatırım yapıyor. Brighton Park, şirketlerinin her birinin kendine özgü gereksinimlerini karşılayan, amaca yönelik olarak oluşturulmuş katma değerli yetenekler sunuyor. Brighton Park Capital hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: www.bpc.com.

Medya İletişim

İçin Silverfort