Silverfort Microsoft Intelligent Security Association'a Katılır

Ana Sayfa » Haber ve basın » Silverfort Microsoft Intelligent Security Association'a Katılır

Ortak Satış Ortaklığını Duyurmanın Ardından Şirketler, Çevre Sınırsız Bulut Çağında Güvenli Kimlik Doğrulamayı Sağlamak için İlişkilerini Güçlendiriyor.

22 Ekim 2019 06:00 Doğu Yaz Saati

BOSTON & TEL AVIV, İsrail–(İŞ KABLOSUe)-Silverfortaracısız kimlik doğrulama ve Zero-Trust güvenlik çözümleri sağlayıcısı, bugün katıldığını duyurdu Microsoft Akıllı Güvenlik Derneği, ortak müşterilerimize daha iyi güvenlik sağlamak için güvenlik çözümlerini entegre eden bağımsız yazılım satıcılarının işbirlikçi bir ekosistemi.

Silverfort Birleşik bir yapay zeka güdümlü kimlik doğrulama platformu oluşturmak için Microsoft ve diğer Dernek üyeleriyle işbirliği yapar. Patent bekleyen teknoloji ve Azure dahil Microsoft'un kimlik ürünleriyle entegrasyonlar sayesinde Active Directory, Silverfort hem şirket içinde hem de bulutta tüm hassas kurumsal varlıklarda güvenli kimlik doğrulama ve "Sıfır Güven" güvenlik ilkelerini, herhangi bir aracı veya proxy yüklemeye gerek kalmadan sorunsuz bir şekilde sunar. Bu, kuruluşların günümüzde güvenli kimlik doğrulamayı desteklemeyen kritik varlıkları korumasına ve yetkisiz erişim konusunda endişelenmeden eski sunucuları ve uygulamaları buluta taşımasına ("Kaldır ve Değiştir") olanak tanır.

Microsoft ile ortaklığımızı güçlendirmekten ve bu önemli girişime katılmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Hed Kovetz, CEO ve Kurucu Ortak Silverfort. "Microsoft ile birlikte, kuruluşların güvenlikten ödün vermeden buluta geçmek istediği eski ve yerleşik sistemler dahil olmak üzere herhangi bir dijital varlık için güvenli kimlik doğrulama ve erişimi sorunsuz bir şekilde etkinleştirerek bulut geçişinin önündeki en büyük engellerden birini çözüyoruz."

“Hoş geldiniz için mutluyuz Silverfort Microsoft Intelligent Security Association'a," diyor Microsoft güvenlik ürünleri pazarlama direktörü Ryan McGee. “Bulut çağı, kimliğin yeni kontrol düzlemi olduğu güvenlik hakkında düşünme şeklimizi değiştirdi. Bu, dinamik hibrit ortamlarda güvenli kimlik doğrulama sağlamaya ve kuruluşların varlıklarını güvenli bir şekilde buluta taşımasına yardımcı olmaya yönelik artan bir ihtiyaç yaratıyor. memnunuz ki Silverfort bu hedefi desteklemek için Microsoft'un kimlik ürünleriyle bütünleşir.”

Silverfort aynı zamanda Microsoft'un ortak satış programının bir üyesidir ve dünyanın dört bir yanındaki Microsoft müşterilerine ve ortaklarına yeni nesil kimlik doğrulaması sağlamak, bugüne kadar koruyamadıkları hassas varlıklar için kimlik doğrulamasını korumak ve tescilli sistemlerin Microsoft'a güvenli geçişini sağlamak için Microsoft'un satış ekipleriyle birlikte çalışır. Azure.

Hakkında daha fazla bilgi için SilverfortAracısız Kimlik Doğrulama Platformu ve Risk Tabanlı Sıfır Güven ilkelerini nasıl etkinleştirdiği – ziyaret edin www.Silverfort.com

Silverfort güvenli kimlik doğrulama sağlar ve Sıfır Güven kurumsal ağlarda ve bulut ortamlarında, herhangi bir yazılım aracısı veya satır içi proxy dağıtmadan. Patent bekleyen teknolojiyi kullanarak, Silverfort risk bazlı sağlar çok faktörlü kimlik doğrulama yerel uygulamalar, BT altyapısı, dosya sistemleri, makineden makineye erişim ve daha fazlası gibi bugüne kadar korunamayan sistemler de dahil olmak üzere tüm hassas kullanıcılar, cihazlar ve kaynaklar için. Silverfort kuruluşların veri ihlallerini önlemesine ve mevzuata anında uyum sağlamasına olanak tanır. kimlik tabanlı saldırılar karmaşık, dinamik ağlar ve bulut ortamlarında.

Şirket, Gartner'ın 'Harika Satıcı'sı seçildi ve En Yenilikçi Ödülü de dahil olmak üzere dünya çapında tanındı Uyarlamalı Kimlik Doğrulama InfoSec Ödülü 2019, InfoSecurity 2018 En İyi Kimlik Doğrulama Ürünü Küresel Mükemmellik Ödülleri ve Çok Faktörlü Kimlik Doğrulama kategorisinde Siber Güvenlik Mükemmellik Ödülleri'nin altın kazananıdır. Bize ulaşın daha fazla öğrenmek için.

Medya Temas:

Dan Chmielewski