Silverfort Microsoft Ortak Satış Durumuna Ulaştı

Ana Sayfa » Haber ve basın » Silverfort Microsoft Ortak Satış Durumuna Ulaştı

Microsoft'un Kurumsal müşterilerine benzersiz erişim sağlamak için ortak satış ortaklığı.
Silverfort işletmelerin hassas varlıkları güvenli bir şekilde buluta taşımasını sağlayan ilk yeni nesil kimlik doğrulama platformunu sunar.

BOSTON, MA ve Tel Aviv, İsrail 20 Şubat 2019 - Silverfort, Microsoft'un yoğun ortak satış ve pazara açılma girişimleri üzerinde işbirliği yapmaya yönelik yeni programının bir parçası olarak ortak satış statüsü kazanan, hızlı büyüyen özel bir startup grubuna katıldı.

Şirket, kuruluşların herhangi bir aracı veya proxy gerektirmeden ve bireysel sistemlerle herhangi bir entegrasyon olmaksızın, yerel uygulamalar ve IoT dahil olmak üzere herhangi bir hassas sisteme uyarlanabilir kimlik doğrulama sunmasını sağlamak için Microsoft satış ekipleriyle ortaklık kuracak. Bu, kuruluşların güvenli kimlik doğrulaması ile yetkisiz erişime karşı korunamadıkları için şirket içinde bırakılan yerel ve özel sistemler dahil olmak üzere sistemlerini güvenli bir şekilde Azure bulut altyapısına geçirmelerine olanak tanır.

Hed Kovetz, CEO Silverfort “Ortak satış durumuna ulaştığımız için çok heyecanlıyız. Microsoft ile ortak satış ortaklığının kurulması, Silverfort dünyanın dört bir yanındaki Microsoft müşterilerine ve iş ortaklarına yeni nesil kimlik doğrulaması sağlamak, bugüne kadar koruyamadıkları hassas varlıklar için kimlik doğrulamasını korumak ve özel sistemlerin Azure'a güvenli geçişini sağlamak için."

Silverfort'nin çığır açan platformu, risk ve güven seviyelerini sürekli olarak analiz etmek için AI-Driven risk motorunu kullanır ve müşterilerin doğru ve bütüncül yaptırımlar uygulamasına olanak tanır. uyarlanabilir kimlik doğrulama politikalar. Kuruluşların hem şirket içinde hem de bulutta herhangi bir hassas sisteme güvenli erişim sağlamasına, veri ihlallerini önlemesine ve PCI-DSS, GDPR, HIPAA, NY-DFS ve diğerleri gibi veri güvenliği düzenlemelerine uymasına yardımcı olur.

Microsoft'un Büyüme ve Ekosistemlerden Sorumlu Kurumsal Başkan Yardımcısı Charlotte Yarkoni, Microsoft for Startups'ın Şubat 2018'deki lansmanında şu yorumu yaptı: "Yeni girişimlerle ortak satış anlaşmaları ve teknolojimize erişim sunmak için önümüzdeki iki yıl içinde 500 milyon $ taahhüt ediyoruz... Microsoft ortaklık yapıyor büyümelerini ilerletmek için kurucular ve yatırımcılarla birlikte.”

Microsoft'un Startups Europe & Middle East Kıdemli Doktoru Warwick Hill şunları ekledi: "Son birkaç yılda kurumsal ağlar, bulut, Nesnelerin İnterneti ve BYOD gibi BT devrimleri nedeniyle önemli değişiklikler geçirdi. Bu, sayısız varlığı yetkisiz erişime karşı koruyacak yeni bir kimlik doğrulama yaklaşımı gerektirir. el ele vermekten heyecan duyuyoruz Silverfort aracısız kimlik doğrulama platformunu Microsoft'un kurumsal müşterilerine getirmek için.”

Silverfort herhangi bir yazılım aracısı veya satır içi proxy dağıtmadan kurumsal ağlar ve bulut ortamlarında güçlü kimlik doğrulama sağlar. Patent bekleyen teknolojiyi kullanarak, Silverfort adaptif sağlar çok faktörlü kimlik doğrulama IoT cihazları, kritik altyapı, dosya sistemleri ve daha fazlası gibi bugün onu desteklemeyen sistemler de dahil olmak üzere tüm hassas kullanıcılar, cihazlar ve kaynaklar için. Silverfort kuruluşların veri ihlallerini önlemesine ve mevzuata anında uyum sağlamasına olanak tanır. kimlik tabanlı saldırılar Hibrit ve çoklu bulut ortamları da dahil olmak üzere karmaşık, dinamik ağlar genelinde.

Medya Temas:

Dan Chmielewski